Kopier og gjenbruk påmeldingsskjema

Kopier og gjenbruk påmeldingsskjema

Publisert: 29.07.2024

En person med laptop bruker Pindena påmeldingssystem for å kopiere en aktivitet

En av mange tidsbesparende funksjoner i Pindena er at du kan kopiere og gjenbruke påmeldingsskjema. Det er veldig praktisk, da aktiviteter ofte blir gjentatt år etter år, flere ganger i året eller kanskje hver uke.

Planlegg innsamling av informasjon

Oppsett til konferanser og seminar krever at du tenker gjennom hvilken informasjon du skal samle inn. Om du skal ha store konferanser med avanserte skjema eller gjentagende kurs er det er viktig å samle inn korrekt informasjon. Det er fort gjort å glemme noen detaljer, så husk å alltid teste påmeldingsskjema før du publiserer og eventuelt kopierer det.

Så må du få på plass en logikk i skjema som gjør det enkelt for deltagerne å fylle ut. Svarene fra deltagerne kan du bruke til å sortere deltageroversikten og sende informasjon per e-post og sms. Derfor bør du tenke gjennom arrangementet fra A-Å før du publiserer et påmeldingsskjema.

Logikken i skjema må løses først

Før du kan sette opp en påmelding, må mye av arrangementet være planlagt. Da blir det enklere å løse logikken i påmeldingsskjema. Du vil gjerne at alt skal stemme før du markedsfører påmeldingssiden, men det er helt greit å bruke tid på å justere oppsett og innhold etter publisering. Det er nettopp det som er så kjekt med et digitalt påmeldingsskjema. Legg inn hjelpetekster for å lede deltageren til å svare riktig. Det kan spare deg for mange henvendelser på e-post. Påkrevde felt gjør at deltagerne må fylle ut feltet og med avhengigheter får deltagerne se felter som er basert på valg de tar. Det gjør skjema bedre, men alt dette tar tid å sette opp og tenke ut.

Høst fruktene av godt arbeid

Når påmeldingsskjema er satt opp, kan du få mye gratis ved å gjenbruke det neste gang. Du slipper å tenke på alt du bør spørre om og finne ut hvordan skjema skal settes opp. Det er bare å kopiere aktiviteten og justere innhold og skjema. Slik kan du høste fruktene av godt arbeid igjen og igjen.

Har du gjentagende aktiviteter som webinar eller kurs, kan du kopiere x antall ganger. Ved å velge intervall per dag, uke, måned eller år har du plutselig satt opp en hel kurskatalog. Muligheten for å kopiere tidligere arbeid gjør det enklere å komme i gang med jobben og sparer deg for masse tid.

Les mer om følgende emner: