Nasjonalforeningen for folkehelsen

Nasjonalforeningen for folkehelsen

Pindena fungerer godt, og kan anbefales til andre som skal administrere større arrangementer som krever påmelding og andre registreringer.

Maren Odberg Palm, Nasjonalforeningen for folkehelsen

Administrerte nasjonal konkurranse

Nasjonalforeningen for Folkehelsen har benyttet Pindena påmeldingssystem til siden 2021. Organisasjonen har påmelding til årsmøter, regionmøter, innsamlingsaksjoner, konferanser og lokale aktiviteter. I 2023 ønsket de å finne ut om systemet kunne brukes til den årlige hoppetaukonkurransen Hopp for hjertet. Her deltar ca 100.000 elever på 4.-7. trinn fra halvparten av landets barneskoler.

I et felles møte fant vi fort ut at konkurransen kunne administreres ved bruk av påmeldingssystemet. Det viste seg å spare administratorene for mye tid ved å holde bedre oversikt. 
– Vi benyttet Pindena for påmelding til Hopp for hjertet, samt i forbindelse med registrering av klassene sine poeng etter endt konkurranseperiode, forteller Maren Odberg Palm i Nasjonalforeningen for folkehelsen.

Fordel å samle all info om deltagere på ett sted

Med en deltagerliste som alltid er oppdatert og som inneholder all info som deltagerne har sendt inn, er det lettere å ha oversikt.

– Pindena gjorde det mulig å samle all informasjon på samme sted, noe som var svært hensiktsmessig. Dette gjorde det enkelt for oss å administrere påmeldinger og administrere poengregistrering. I tillegg gir Pindena mulighet til å enkelt sende ut informasjon til påmeldte deltagere, samt at deltagerne selv kan endre sine påmeldinger, sier Maren.

Nasjonalforeningen har foreløpig brukt kommunikasjonsverktøyet til Pindena i liten grad i forbindelse med Hopp for hjertet. Det er imidlertid en funksjon de planlegger å benytte i større grad i forbindelse med neste års konkurranse. 

– Vi ser at det vil gjøre det betydelig enklere for oss å sende ut informasjon til deltagerne fra Pindena, sammenlignet med et eget nyhetsbrev som vi gjør i dag, sier Maren.

Nasjonalforeningen for folkehelsen vil bidra med gode erfaringer ved fysisk aktivitet

Nasjonalforeningen for folkehelsen er opptatt av å øke fysisk aktivitet blant barn og unge. Hensikten med konkurransen er å stimulere til økt fysisk aktivitet i skolen.

– Ved å invitere til deltagelse i konkurransen, ønsker Nasjonalforeningen for folkehelsen å bidra til å skape en morsom og inkluderende aktivitet der elevene sammen opplever mestring og trivsel, forteller Maren. 

Konkurransen krever flere registreringer fra start til slutt. Først må en lærer melde på klassen ved å registrere skolens adresse og antall elever. 

– Det er gratis å delta i konkurransen, og påmeldte klasser får tilsendt utstyret som trengs, forklarer Maren.
– Klassen hopper tau sammen, og registrerer hvor mange minutter de er aktive i konkurransen hver dag. Etter konkurranseslutt registrerer læreren klassens poeng. Vi sender da ut en e-post til alle påmeldte med link slik at de kan legge til denne informasjonen på registreringssiden. 

Klare for neste år

Etter å ha testet systemet for denne type registrering, er Nasjonalforeningen klare for å bruke systemet på konkurransen neste år, men da sørge for å benytte enda flere muligheter.

– Dette er første året vi har benyttet Pindena til Hopp for hjertet, og etter en samtale med en av deres kunderådgivere ble det tydelig for oss at det finnes flere muligheter i systemet. Det vil gjøre det enda enklere for oss å administrere konkurransen. Vi planlegger å teste ut dette i forbindelse med neste års konkurranse i 2025, sier Maren fornøyd.

– Pindena har god brukervennlighet og det er enkelt å sette seg inn i systemet. Vi har god erfaring med kundeservicen i Pindena og vi har fått raskt tilbakemeldinger når vi har tatt kontakt.

Har du behov for registrering og administrasjon av deltagere?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.